Εταιρεία

Η GMSTEEL Ε.Π.Ε. είναι μία καταξιωμένη εταιρεία η οποία εξειδικεύεται στο χώρο μελέτης – κατασκευής σιδηρών κτιριακών έργων καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα αναγκών κτιριακής υποδομής στον Ελληνικό χώρο. Εφαρμόζοντας σχεδιασμό και κατασκευαστικές λύσεις του σύγχρονου κόσμου προσφέρει στο χρήστη ή στον επενδυτή τα σημαντικά πλεονεκτήματα του βραχύ χρόνου εκτέλεσης, του χαμηλού οικονομικού προϋπολογισμού, και του ιδανικού αισθητικού αποτελέσματος. Οι αυξανόμενες απαιτήσεις στην κατασκευή σύγχρονων κτιρίων δίνουν στο χάλυβα την πρώτη θέση ως δομικό υλικό το οποίο παρουσιάζει μοναδική ανθεκτικότητα, και είναι το ιδανικότερο υλικό για την κατασκευή αυτών. Ο χάλυβας, λόγω των τεχνικών του χαρακτηριστικών, είναι το ιδανικότερο από κάθε άλλο υλικό για την επίλυση δύσκολων στατικών προβλημάτων ενός κτιρίου, ενώ παράλληλα δε θέτει όρια στις επιλογές έκφρασης του αρχιτέκτονα, προσφέροντας τη δυνατότητα ακόμη και των πιο τολμηρών λύσεων.

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Σεβόμενοι τις απαιτήσεις του πελάτη μας, εξασφαλίζουμε τις ιδανικές κατασκευαστικές λύσεις, προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις, με τη χρήση νέων υλικών για σύγχρονες αρχιτεκτονικές δημιουργίες όπως :

ΟΙΚΙΣΤΙΚΑ (μονώροφες και πολυώροφες κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, προθήκες ορόφων σε υφιστάμενες κατασκευές, εξοχικές κατοικίες)

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ (ξενοδοχεία, bungalows, κατασκηνώσεις)

ΕΜΠΟΡΙΚΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ (καταστήματα, εμπορικά κέντρα, κτίρια γραφείων)

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (εσωτερική ανάπλαση διατηρητέων κτιρίων, μεταλλικά στέγαστρα, μεταλλικά κλιμακοστάσια αυξημένων απαιτήσεων)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Επικοινωνία »