Μελέτες

 

Στο τμήμα μελετών της GMSTEEL παρέχεται υψηλού επιπέδου λογισμικό και μηχανογράφηση, απαραίτητα εργαλεία για την εκπόνηση της μελέτης (υπολογισμό και σχεδιασμό) οποιουδήποτε τεχνικού έργου με κύριο υλικό δόμησης το χάλυβα.

Η λεπτομερής αποτύπωση όλων των υλικών στα σχέδια και η εκπόνηση σχεδίων εφαρμογής για τη σύνθεση του χαλύβδινου σκελετού είναι η βάση για γρήγορο και οικονομικό αποτέλεσμα.

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου, οποιοδήποτε πρόβλημα ή ειδική συνθήκη αντιμετωπίζεται από ομάδα έμπειρων τεχνικών (μηχανικών, σχεδιαστών και συμβούλων) χρησιμοποιώντας όχι μόνο τα τεχνικά μέσα που διατίθενται αλλά και την πολυετή εμπειρία στην εκτέλεση τέτοιου είδους έργων.

Το κάθε έργο είναι για εμάς ξεχωριστό. Η ικανοποίηση των αναγκών σας είναι ο βασικός μας στόχος. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός ξεκινάει βασιζόμενος στις λειτουργικές και αισθητικές σας απαιτήσεις. Η εμπειρία, μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε τη σκέψη σας, σχέδιο.

Δημιουργώντας κατασκευές από χαλύβδινο σκελετό και υλικά ξηράς δόμησης θωρακίζουμε την κτιριακή λύση έναντι σεισμικών δυνάμεων αλλά και γενικότερα έναντι ισχυρών φυσικών δράσεων όπως ο άνεμος, το χιόνι και οι σημαντικές θερμοκρασιακές μεταβολές. Επίσης η δυνατότητα ελεύθερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού χρήστη.

Οι μελέτες των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων έρχονται να σφραγίσουν το φάκελο των μελετών δίνοντας «ζωή» στην κατασκευή. Εξωτερικός φωτισμός που αναδεικνύει το κτίριο και τον περιβάλλοντα χώρο του, εσωτερικός φωτισμός προσαρμοσμένος στη χρήση του κάθε χώρου, συστήματα αυτοματισμών, συστήματα ελέγχου – καμερών, θέρμανση και κλιματισμός χώρων, εφαρμογές γεωθερμίας, φωτοβολταϊκά συστήματα, διαχείριση λυμάτων, είναι μερικές από τις ηλεκρομηχανολογικές μελέτες οι οποίες εκπονούνται από εμάς.

Μια σωστή μελέτη καθώς και η σωστή εφαρμογή της εξασφαλίζει λειτουργικότητα, ασφάλεια, οικονομία και σας προφυλάσσει από ανεπιθύμητες εκπλήξεις. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Κατασκευές »
Διαβάστηκε 2398 φορές